Home

Naše usluge osiguravaju sigurne, održive i visoko kvalitetne proizvode kojima se gradi povjerenje, smanjuje rizik i održava učinkovitost širom lanca opskrba.

Dodajući vrijednost, našim uslugama osiguravamo: zaštitu integriteta robnih marki naših klijenata, procjenu kvalitete, održivi lanac opskrbe, sudjelujemo u procesima od primarne proizvodnje sve do mjesta prerade i/ili pri nadzoru transporta, pomažemo pri ispunjavanju zakonskih propisa, ispravnog skladištenja, transporta, pakiranja, distribucije, i inspekcije proizvoda (uvoz-izvoz). Omogućujemo povjerenje na tržištu sve do krajnjih potrošača.

S globalnom mrežom izvršnih ureda i laboratorija, SGS je u svjetskim mjerilima strateški i nepristran partner, referentna ustanova usluge inspekcije, kontrole i certificiranja. Zahvaljujući visokoj profesionalnosti i predanosti našeg stručnog osoblja, svojim strankama pružamo podršku pri donošenju odluka za smanjenje rizika.

Poljoprivreda i Hrana

Na područjima poljoprivrednih i prehrambenih djelatnosti djelujemo kao neovisna kontrolna kuća s mogućnošću usluge certifikacije, kontrole roba u skladu s nacionalnim i međunarodnim standardima, kao nadzoru operativnim aktivnostima prekrcaja, skladištenja ili prijevoza. Naše prednosti su tradicija od više od stotinu godina u području kontrole roba, naše stručno osoblje kao i članstvo u mnogim međunarodnim strukovnim organizacijama za standardizaciju i normiranje.

Kontrola utvrđivanja količine i kakvoće kao i uzorkovanje proizvoda prema domaćim (HRN) i međunarodnim standardima (GAFTA, FOSFA, ISO).

Certifikacija:

  • GLOBALG.A.P. (međunarodni sustav dobre poljoprivredne prakse)
  • Dunav Soya
  • NON GMO

Maslinovo Ulje

U veljači 2020. je naša ocjenjivačka komisija za maslinovo ulje našeg senzorskog odjela u Hamburgu u Njemačkoj dobila službeno priznanje EU-a u Bruxellesu.

Sada je na popisu službeno priznatih i odobrenih ocjenjivačkih komisija, u skladu s člankom 4. Uredbe Komisije (EEZ) br. 2568/91; naša ocjenjivačka komisija koja pruža senzorsku analizu maslinovog ulja kako bi se utvrdila njegova kvaliteta upotrebom standardizirane ispitne metode - panel ispitivanja.

Usluge u Industriji Minerala

Kroz Mineral sektor nudimo širok spektar usluga vezanih uz certificiranje kvalitete i količine energetskih minerala, metalurških proizvoda, sirovina za proizvodnju čelika, metala koji ne sadrže željezo, industrijskih minerala, umjetnih gnojiva i kemijskih proizvoda.

Neke od usluga koje pružamo, uključuju: ispitivanje ugljena na teglenicama, brodovima i vlakovima, inspekcijske poslove tereta na brodovima kao i sve što bi moglo utjecati na promjenu stanja tereta, poput vlage ili kontaminacije prije utovara, uključujući i ispitivanje kvalitete i kvantitete prije i poslije dostave brodom kako bi se uklonila moguća oštećenja.

Za više informacija o našim uslugama kontaktirajte nas već danas.