Home

Predstavljamo vam našu paletu kvalitetno osmišljenih edukacija kojima možete unaprijediti znanje svojih zaposlenika i povećati njihovu produktivnost, pritom osiguravajući svakom pojedincu najnovije teoretsko i praktično znanje.

Naš program edukacija obuhvaća širok raspon aktualnih tema vezanih uz područja kao što su kvaliteta, okoliš, zdravlje i sigurnost, hrana te IRCA akreditirane edukacije za Lead auditore.

Pružamo različite vrste edukacija, a temeljem vaših individualnih potreba, možete se odlučiti za:

Edukacije Otvorenog Tipa

Ove edukacije su dostupne s unaprijed određenim terminima i mjestom održavanja. Radni materijal je generički, dok su primjeri koji se obrađuju tijekom trajanja edukacija, prilagođeni konkretnim primjerima iz proizvodne, prerađivačke ili uslužne djelatnosti. Jedna od prednosti ovih edukacija je razmjena iskustava s polaznicima drugih organizacija i njihovog pristupa.

In-House Edukacije

Realizacija edukacija na vašoj lokaciji omogućuje prilagođavanje termina, sadržaja i načina prezentacije vašim potrebama. Ovo je primjer edukacija koji je, s obzirom na troškove, najbolji za organizaciju kada želite osposobiti veći broj zaposlenika.

Za više informacija o edukacijskim uslugama kontaktirajte nas već danas.